Onderaanneming

Lassen, snijden, knippen, plooien, boren, walsen, ponsen, persen, kanten, perforeren… op zoek naar een ijzersterke partner voor al je plaatbewerking met korte doorlooptijden? Dan ben je bij MTF aan het juiste adres.

Onze aanpak

Plaatwerk vraagt om een grondige expertise en specifieke machines. Bij MTF hebben we dit allemaal in huis. Onze vakmensen staan klaar om uitdagende plaatbewerkingen in staal, RVS en aluminium vakkundig uit te voeren. Bovendien delen we graag onze kennis en denken we samen met jou na over alternatieve oplossingen en eventuele verfijningen. Zo wordt plaatwerk bij MTF ook echt maatwerk. Met uiterste precisie en oog voor detail leveren we zowel stuk- als seriewerk af. Onze ruime voorraad van de verschillende plaatdiktes in diverse materialen verzekert tenslotte korte doorlooptijden.

Laswerken

Lassen is een specialistenwerk. Lasnaden zijn niet alleen functioneel, maar moeten ook visueel top afgewerkt zijn. Het ervaren en gekwalificeerd team van MTF smijt zich vol passie op jouw project.

Je kan bij ons terecht voor:

Lasersnijden

Met behulp van de meest recente lasertechnologie heb je vandaag een ongekende vrijheid in ontwerp en design. Met de nodige precisie, betrouwbaarheid en ongeziene flexibiliteit is het bij MTF mogelijk om te lasersnijden met toleranties van enkele tienden van millimeters. Hierdoor kunnen metalen platen perfect gepersonaliseerd worden.

Onze mogelijkheden:

Plooien, rollen, buigen, ponsen, knippen & zagen

Met ons goed uitgeruste machinepark combineren we nauwkeurigheid met flexibiliteit en maken we het mogelijk om de meest uiteenlopende vormen te creëren:

Afwerken

De afwerking van je stalen object hangt af van de toepassing en de uitstraling die wil. Er zijn vele soorten afwerkingen mogelijk, van verzinken en poedercoaten tot anodiseren. Bovendien geeft het een roestwerend laagje. MTF laat je kiezen uit:

Ben je als interieurbouwer, metaalwerker, (interieur)architect, bouwbedrijf of projectontwikkelaar op zoek naar een betrouwbare partner? Of bezig met een persoonlijk project? Geef ons een seintje!

Ontdek onze andere diensten

Van tafel, deur, trap, onderstel tot frame, éénmalig of in kleine tot middelgrote series… wij maken jouw metalen dromen werkelijkheid.

Onze eigen poederlakkerij zorgt voor een duurzame bescherming en afwerking van staal, RVS en aluminium.

Met onze eigen producten combineren we design met functionaliteit. Ontdek deze unieke, modulaire presentatiemeubels & -rekken.

nieuw