over MTF

Het interieur van een woning, appartement of kantoor juist dat tikkeltje extra geven? Design en gebruiksvriendelijkheid combineren in een retail- of horecaproject? Kiezen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid in een industriële omgeving? Of een creatief idee waarvan je enkel maar kan dromen? Al bijna een halve eeuw zijn wij een partner voor alle maatwerk in staal, RVS en aluminium.

Innovatieve, kwalitatieve en betaalbare oplossingen in metaal met korte doorlooptijden: dat is waar de kracht van MTF ligt en waar ons ervaren team in excelleert. Met onze eigen teken- en ontwerpafdeling, modern atelier van 3.000 m² en snelle levertermijnen staan we klaar om elke uitdaging tot een goed einde te brengen.

MTF magazijn atelier Hasselt machinepark staal RVS aluminium

Ons machinepark

Een éénmalig, uniek stuk? Of kleine tot middelgrote series? Met een atelier van ruim 3.000 m² en goed uitgerust machinepark hebben we steeds de oplossing in huis voor alles in staal, aluminium en RVS.

Een selectie van onze machines vind je hier: LVD guillotineschaar, 2 zaagstraten, een LVD ponsmachine, 2 LVD plooibanken, 3 buigwalsen, een MAZAK 4KW Fiber lasersnijmachine, droogoven, poederlakcabine en moffeloven.

Jouw aanspreek-punten

Jouw aanspreekpunten

MTF aanspreekpunt Francis Operations manager Regio Hasselt

Operations manager

MTF aanspreekpunt Giel technisch tekenaar regio Hasselt

Technisch tekenaar

MTF aanspreekpunt Bart Orderregistratie en facturatie Regio Hasselt

Orderregistratie & facturatie

Boekhouding en administratie

MTF team in actie technisch tekenaar op maat Hasselt
MTF team laswerken laser in actie metaal regio Hasselt
MTF team in actie laswerken laserwerken onderaanneming
MTF Team in actie machinepark metaalwerk regio Hasselt
MTF team metaalwerk machinepark op maat regio Hasselt

werken bij MTF

Heb je een passie voor metaal? En breng je graag uitdagende projecten tot een goed einde? Dan word jij binnenkort misschien wel lid van het MTF-team.

nieuw