Eigen producten

Naast ons maatwerk, plaatbewerking en poederlakken innoveren we met onze eigen producten waarbij we design met functionaliteit combineren. Ontdek deze unieke, modulaire presentatiemeubels & -rekken.

Tafels

Eettafels, salontafels en bijzettafels met een stalen onderstel en een melamine tablet zijn helemaal in. Deze tafels combineren namelijk een stoere en industriële look met een praktisch en onderhoudsvriendelijk tafelblad.

Bovendien zorgt het staal van MTF voor een stevige basis waardoor de tafels stabiel en veilig zijn. Het stalen onderstel kan verschillende kleuren hebben, waardoor je de tafel perfect kunt afstemmen op de rest van je interieur.

MTF eigen merken squadra presentatiemeubel nieuwe look modulair

Presentatiemeubels

Je interieur een nieuwe look geven was nog nooit zo eenvoudig. Van inloopkast tot winkelinrichting, van kantoor tot horeca… Het is een modulair concept waarmee je eindeloos varieert.

De dun gestyleerde profielen ogen modern en bieden tegelijk flexibele en architecturale vrijheden aan. De eenvoudige configuratie en combinatie van diverse elementen zorgen er dan weer voor dat dit unieke presentatiesysteem erg functioneel blijft. Koppelzuilen en ladders bieden je de mogelijkheid om steeds een andere opstelling te creëren zodat je je interieur verandert wanneer je maar wilt. De bijhorende krukjes, banken en tafels creëren tenslotte een harmonieus geheel.

Onze meubels zijn makkelijk te transporteren en monteer je in een recordtijd zonder dat er schroef of moer aan te pas komt.

Wandsystemen

Of het nu gaat om een wissel van seizoen, de feestdagen of een nieuwe collectie: creatief en origineel zijn met de productpresentaties in jouw winkel zorgt voor meer verkoop. Ons innovatieve wandsysteem is de perfecte oplossing. Beschikbaar in alle mogelijk kleuren en afmetingen én volledig modulair zodat je alles in eigen hand hebt.

Van eilanden en vrijstaande opstellingen, van vloer tot plafond en van functionele voorzetwanden tot architecturale pareltjes: de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien bieden we een ruim assortiment aan leggers, haken en houders aan.

MTF eigen merken V-max wandsysteem presentatiemeubel rek

Ontdek onze andere diensten

Lasersnijden, knippen, ponsen, plooien en laswerken in onderaanneming. Zowel voor staal, RVS, aluminium als andere metalen.

Onze eigen poederlakkerij zorgt voor een duurzame bescherming en afwerking van staal, RVS en aluminium.

Van tafel, deur, trap, onderstel tot frame, éénmalig of in kleine tot middelgrote series… wij maken jouw metalen dromen werkelijkheid.

nieuw