Metaalwerken op maat

Van tafel, deur, trap, onderstel tot frame, éénmalig of in kleine tot middelgrote series… wij maken jouw metalen dromen werkelijkheid.

Onze aanpak

Een metalen constructie op maat laten maken voor een interieur, kantoor, winkel of bedrijfsgebouw? Kies voor de veelzijdige charme van metaal en reken op de jarenlange ervaring van MTF. Met ons geavanceerde machinepark en gemotiveerd team is geen enkel idee ons te gek. Kwaliteit en een hoge afwerkingsgraad zijn geen opties bij MTF, maar staalharde garanties. Met onze eigen lakkerij garanderen we bovendien korte doorlooptijden.

Van ontwerp tot plaatsing

Elk maatwerkproject in metaal is uniek. We starten met een ontwerp van A tot Z uit te tekenen en produceren het vervolgens in ons eigen atelier. Wil je graag eerst een prototype zien? Dan kan. Zelfs voor de plaatsing kan je beroep op ons doen.

Van binnen tot buiten

Van tafel, deur, onderstel tot frame, trap of poort: zowel voor binnen als buiten metaalwerk kan je bij MTF terecht. Bovendien houden we rekening met het juiste budget en de strikte deadlines.

Van uniek stuk tot serie

Een éénmalig, uniek stuk? Of kleine tot middelgrote series? Met een atelier van ruim 3.000 m² hebben we steeds de oplossing in huis. Dit alles in staal, aluminium en RVS.

Ben je als interieurbouwer, metaalwerker, (interieur)architect, bouwbedrijf of projectontwikkelaar op zoek naar een betrouwbare partner? Of bezig met een persoonlijk project? Geef ons een seintje!

Ontdek onze andere diensten

Lasersnijden, knippen, ponsen, plooien en laswerken in onderaanneming. Zowel voor staal, RVS, aluminium als andere metalen.

Onze eigen poederlakkerij zorgt voor een duurzame bescherming en afwerking van staal, RVS en aluminium.

Met onze eigen producten combineren we design met functionaliteit. Ontdek deze unieke, modulaire presentatiemeubels & -rekken.

nieuw